Smart-Sport kijkt met dankbaarheid terug op het afgelopen jaar...


Duizenden km's werden door jullie gelopen, liters zweet en deciliters bloed vloeiden op testmomenten, honderden finishlijnen werden bereikt, evenveel medailles verdiend! Jullie deden dat fantastisch in 2017! Enorm fier gevoel als coach -sinds kort coaches- van Smart-Sport! Jullie hebben ook Nina met open armen ontvangen en vertrouwen geschonken zodat ook zij haar ervaring, inzicht en kennis kan overbrengen. Bedankt! We wensen jullie een ongelooflijk sportief en gezond mooi nieuw jaar! Kies jullie er een mooi doel uit, en we helpen jullie opnieuw met plezier naar de finish!

PS: Om dit kracht bij te zetten en om 2018 mooi in te zetten lanceren wij dan ook de -18% korting op SmartMix actie bij bestelling tussen kerst en Nieuwjaar, van 24 december tot en met 2 januari!

Tot binnenkort!

Bart en Nina

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square