The "Smart-Sport Club"

Jawel, je leest het goed! We gaan onze lopers nog meer verwennen en optimaal begeleiden door ze te verenigen in 1 groep: 'Team Smart-Sport' wordt geboren.

Why?

We zien duidelijk dat sporters die wekelijks worden opgevolgd via e-mail beter presteren. Zo passen we wekelijks de schema’s aan op basis van de feedback en trainingsdata van de afgelopen week. De kans om te stoppen met het schema is dan quasi onbestaand… We houden je aan het lopen!

Daarenboven kregen we vaak de vraag of het niet mogelijk was om te lopen onder het team “Smart-Sport”. Dit is dus ook vanaf nu mogelijk. Het is motiverend om bij een club te horen en elkaar te kunnen aanmoedigen en al zeker als je dit kan doen in dezelfde outfit onder de vlag van de coaches die je begeleiden.

What?

Jaarlijks abonnement om toe te treden bij de officiële Smart-Sport Club.

What’s in?

 • Kledingpakket: singlet, trui, T-shirt en muts.

 • Opvolging per maand komt op 25 euro ipv 30 euro: zo bespaar je 60 euro per jaar.

 • 5 euro korting op je lactaattest.

 • 5 euro korting bij bestelling Smartmix via Smart-Sport website.

 • Lid van de Strava “Smart-Sport Club” en besloten Facebook groep

 • Community om elkaar te volgen.

 • Coaches gaan uitdagingen posten, waar leuke prijzen op te winnen zijn.

 • De trainingsdata is zo snel bij de coaches.

 • Beloningen bij goede wedstrijden/prestaties/vooruitgang.

Price?

120 euro per jaar (waarvan je dus al 60 euro uitspaart via de korting op de opvolging).

Praktisch?

We werken met jaar per jaar. Inspringen kan altijd, gelijk welke periode. We noteren dan gewoon de startdatum van zodra je kledij verzonden werd. Inschrijven kan simpelweg via mailtje naar info@smart-sport.be met het doorgeven van je kledingsmaat. Het zijn normale maten, niet perse groot of klein uitvallend. Je ontvangt dan ook een uitnoding tot onze StravaClub.

Optie:

Wie wel graag onder de vlag van Smart-Sport loopt, maar geen wekelijkse opvolging wenst te nemen aan 25 euro/maand, kan dit ook zonder aanvragen. Het lidgeld komt dan op 150 euro. Verder zijn alle voorwaarden gelijk.

Illustratie trui, t-shirt, singlet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square