Support Nina’s road to Tokyo 2020

Het is ondertussen verre van een publiek geheim en wie de naam Nina Lauwaert hoort, denkt automatisch aan de road to Tokyo 2020. Dit plan werd reeds enkele jaren terug door coach Dany Van De Putte opgeworpen en ondertussen zitten we reeds dicht bij kwalificatie…dicht maar dus nog niet helemaal… Vandaag liep Nina een mooie prestatie te Lille, volgende week staat de halve marathon op het programma. In Berlijn loopt Nina dan eind september haar vierde marathon op zoek naar het ticket voor de Olympic Games! Daarvoor moet nog een kleine minuut van haar PR: 2u29min29s is rechtstreekse kwalificatie.

Nina wordt helaas op geen enkele manier financieel gesteund vanuit de atletiekbond. Dit terwijl ze wel een Europees Elite statuut heeft en onder meer verplicht is continu haar whereabouts door te geven en dopingcontroles te ondergaan. Nu goed, daar hoeven we niet op in te gaan, part of the game. Maar om het kort samen te vatten: kinesisten, stages, osteopaten, dokters, vluchten, hotels, hazen, coaches, kledij, schoenen, tijd, enz… de road to Tokyo is tevens een dure road.. Gelukkig is er reeds de steun van haar trouwe sponsors via Yellow Armada waar Nina zeer dankbaar voor is. Garage Ost en Cinema Albert/sportpodo Dhaese verdienen hierbij zeker een vernoeming als hoofdsponsors. Maar ook de andere steun wordt enorm gewaardeerd.

Maar ook Nina wil zelf enkele acties op touw zetten. Vandaag lanceren we dan ook de “TOKYO 2020 DRINKBUS ACTIE”. Als werkgever wil SmartSport dit zeker mee ondersteunen en rekenen we ook op jullie steun. De derde editie van de SmartMix drinkbus werd dus aangepast naar het thema van TOKYO 2020 en is vanaf nu verkrijgbaar bij zowel Nina als via smart-Sport. (info@smart-sport.be) Dit voor de prijs van 6 euro. Centjes mogen worden overgemaakt op BE19 2930 3825 2512 met vermelding van Tokyo2020 + naam. Wij contacteren u dan voor afspraak ter bezorging. De opbrengst gaat integraal naar de road to Tokyo! Wie SmartMix aankoopt ontvangt vanaf nu ook een drinkbus van deze editie en helpt Nina. Tevens zal bij Runnerslab de drinkbus vanaf 06-09 meegegeven worden bij aankoop van 1 doos Smartmix.

Bedankt voor de steun!!

Bedankt voor de steun!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square