Smart-Sport in tijden van Covid-19

Het zijn gekke tijden.. en het ergste staat ons nog de wachten.

De overheid roept enerzijds op tot isolement en voorzichtigheid, anderzijds om gezond te blijven bewegen als factor om het immuunsysteem optimaal te laten werken. Smart-Sport kreeg in eerste instantie afgelopen vrijdag officieel bericht alle activiteiten stop te zetten. Dit omdat we onder de noemen 'fitness vallen" en men alle fitnesscentra sluit.

GROEN LICHT VOOR TESTING.

Vandaag werd dan bevestigd dat onze testactiviteiten wel mogen worden verder gezet omdat deze sowieso met de nodige veiligheidsvoorschriften plaatsvinden en onze coaching via coachbox online is.

Er werd ons zelf gevraagd mensen te blijven stimuleren om te bewegen en niet tot sedentarisme te laten hervallen.

Naar de testmomenten toe nemen we zelf extra maatregelen. we beperken het aantal deelnemers tot maximaal 5 personen per testmoment EN we zorgen voor een aparte intake van elke tester zodat er geen enkel close contact is met de medetesters.

Hiervoor zal elke deelnemer een apart tijdslot krijgen om de intake te doen voor testing. Resultaten en bespreking van resultaten volgt dan telefonisch in de week na testing. Schema volgt via email.

NIEUWE FORMULE.

Voor mensen die graag op een verantwoorde manier hun conditie willen verbeteren en niet wensen te testen geven we nu ook de optie om een schema te volgen volledig via online opvolging en bijsturing. Stuur ons gerust een mailtje op info@smart-sport.be, dan nemen we contact op om alles af te spreken/intake te doen en u op te starten.

Be safe!

Sportieve groeten,

Bart & Nina

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square